5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cihetı aralık, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın cenahı aralık yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına tuzakınması kolaylaşır ve elan fazla dokunca vermesi önlenir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık faik birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe munis şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat teamüllemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha güvenilir bir vadi yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı marifet alabilirsiniz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) ana amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların diğer katlara intikalini mâni olmak yahut muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan Yangın Merdiveni Kapısı ivedili hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page