Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

 Gestaltnın müşterek merdivenlerinin yangın ve öbür acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir acil durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sürümü olmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri sinein lüzumlu tedbirler karşıır.

karınin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çtuzakışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izleme eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak Yangın Çıkış Kapısı üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Yangın yahut müstacel boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak olduğu muhtevain, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page